Фирма Панорама

图片1(001).jpg

AOKELIYA санитарен фаянс Ко ООД намира в Pinghu технология Санитарен фаянс център, Китай, чийто юг е Hang Джоу залив, на изток е Шанхай Сити. Това е модерно технологично предприятие. От основаването си фирмата синкретизира технологията и изкуството и специализира в производството и продажбите на продукти от серията "AOKELIYA" като душ кабина, душ кабина, вана за масаж, класическа вана и др. Продуктите се продават на всички краища на света.


Качеството на продуктите е коренът на компанията, отличното качество е единственият ни стандарт. И принципът на компанията търси качество и технология. За да гарантира качеството, компанията управлява пълната система за управление на качеството и строга система за управление, а фирмата получава сертификатите ISO9001, 14000 и CE. Компанията винаги използва продуктите, които имат популярен дизайн и луксозен външен вид, за да отговарят на нуждите на пазарите. И винаги предоставят добри продукти и следпродажбено обслужване за морските клиенти. Нашата компания има 15000 квадратни метра земя, а нашата работилница е 18000 квадратни метра.


AOKELIYA Sanitary Ware Co. LTD винаги изпълнява следния принцип: Добро качество, добро обслужване и технологични иновации. Или предприятието продължава да разширява и подобрява гамата ни продукти и функции, за да даде на нашите клиенти по-голям избор и удовлетвореност.


Наша чест


Философията на компанията
Мисията на AOKELAI: Развийте непрекъснато, търсете отлични постижения.
Вярата на AOKELAI: Създаване на полза, изплащане на обществото.